تنوع زیاد انواع توری های فلزی در بازار و کاربرد متفاوت آن ها ، گاها موجب سردرگمی افراد در انتخاب درست محصول می شود. یکی از اشتباهات رایجی که در این حوزه اتفاق می افتد تشخیص توری های فلزی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی دارند. برای مثال برای شخصی که در این زمینه دانش کافی ندارد تشخیص توری سرندی و توری پرسی ساده نیست. در این مقاله سعی داریم که به مقایسه توری پرسی و توری سرندی بپردازیم که این نیازمند ارائه توضیحاتی در خصوص شباهت و تفاوت های توری سرندی و توری پرسی است.

مشخصات توری پرسی

توری پرسی یا فنس پرسی را می توان به یک پارچه تشبیه کرد که تار و پود آن در هم بافته شده است. برای تولید توری پرسی مفتول های موج دار به صورت تار و پودی در هم تنیده می شوند و یک توری فلزی مقاوم و مستحکم را تشکیا می دهند. این توری با  نام های توری بافتنی و یا توری مشک نیز شناخته می شود. این محصول بر اساس جنس مفتول ، ضخامت مفتول و اندازه چشمه ها انواع مختلفی را پدید می آورند که کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارد.

مشخصات توری سرندی

توری سرندی نیز براساس ضخامت مفتول و سایز چشمه ها تقسیم بندی می شوند و همان گونه که از نامش پیداست برای سرند کردن مواد در صنایع مختلف خصوصا صنایع غذایی استفاده می شود. سایز چشمه ها بر مبنای نوع موادی که لازم است عملیات سرند کردن روی آن انجام شود انتخاب می گردد و این توری باید استحکام و یکپارچگی لازم برای سرند کردن را داشته باشد. در ادامه برای مقایسه توری سرندی و توری پرسی به ذکر شباهت ها و تفاوت های این دو می پردازیم.

 

شباهت های توری پرسی و توری سرندی

این دو توری از توری‌های موج دار هستند، هردو این محصولات از به هم بافته شدن مفتول‌ها ایجاد می‌شوند. و چشمه هایی مربع و یا مستطیل شکل ایجاد می‌کنند. این مفتول‌ها در هردوی این محصولات، موج دار نیز باشند، که این ویژگی در این دو تور باعث می‌شود که مقاومت آن‌ها بالا رود، علاوه بر این زیبا نیز دیده می‌شوند.

این محصولات در صنعت کاربرد فراوان دارند. از هر دوی آن‌ها برای جدا سازی و فیلتراسیون استفاده می‌شود. علاوه بر موارد گفته شده هر دو آن‌ها در صنایع غذایی، پروژه‌های عمرانی و معماری نیز کاربرد دارند.

برای تولید هر دوی این محصولات، موادی که استفاده می‌شود گالوانیزه و مفتول سیاه است.

قیمت هر دو این محصولات با توجه به مشخصات فنی و کاربرد آن‌ها در صنایع مختلف، از جمله نوع و جنس مفتول، ضخامت مفتول، اندازه‌ی چشمه‌ها و نوع بافت آن‌ها  محاسبه می‌شود. به طور مثال هرچه ضخامت مفتول به کار رفته در این توری ها بیشتر باشد قیمت بالاتری دارد.

از دیگر ویژگی‌های مشترک این دو محصول می‌توان به مقاومت بسیار بالای آن‌ها در برابر خوردگی و زنگ زدگی، اسید و مواد شیمیایی، و نصب راحت و ارزان آن‌ها اشاره کرد.

 

تفاوت های توری پرسی و توری سرندی

این دو محصول علاوه بر اینکه در جنس مواد سازنده با یکدیگر شباهت دارند، متفاوت نیز هستند. مثلا در توری سرندی برای سخت تر شدن و محکم شدن این بافت‌ها آن‌ها را به هم جوش می‌دهند. و این در صورتی است که در توری پرسی هیچ گونه جوش خوردگی در محل تقاطع این بافت‌های عمودی و افقی که چشمه هایی لوزی و یا مربعی شکل به وجود آورده‌‌اند دیده نمی شود.

 تفاوتی که در مواد سازنده ی آن ها وجود دارد این است که، توری سرندی از جنس نیکل، مس و آلومینیوم نیز وجود دارد. لازم به ذکر است که توری سرندی نوع پلاستیکی (پلی پروپین، پلی اتیلن، پی وی سی و…) نیز دارد که توری پرسی فاقد این نوع می‌باشد. چنانچه کاربرد این نوع توری متفاوت باشد، جنس مفتول آن نیز متفاوت خواهد بود.

#

شما هنوز وارد نشده اید

شما در حال مشاهده سایت بصورت یک میهمان هستید ، برای ارسال نظر باید وارد شوید

ورود به فروشگاه
نظرات کاربران (0)

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب ثبت میکنید