نکاتی در خرید مفتول مسوار

در تولید مفتول مسوار بایستی ناظری از نقطه شروع تا پایان فرآیند تولید بر عملیات نظارت داشته باشد زیرا برفک، نرمی، سفتی و ریزش مس بر مفتول در اثر انجام عملیات نادرست به وجود می آید. همچنین برای جلوگیری از زنگ زدگی لازم است که مفتول های مسوار در بسته بندی های ضخیم و عایق بندی شده توزیع گردند.

سطح مفتول های مسوار باید براق، صاف و صیقلی باشند. در صورت وجود لکه و خرابی در سطح مفتول ها، قیمت آن ها کاهش می یابد و در هر آب و هوایی قابل استفاده نیستند.

قیمت مفتول مسوار

قیمت مفتول مسوار به نوع جمع آوری آن ها بستگی دارد، یعنی قیمت مفتول های کلافی و شاخه بندی با یکدیگر متفاوت است. همچنین با توجه به کاربرد مفتول ها ضخامت آن ها متغیر است و در نتیجه قیمت ها نیز با یکدیگر تفاوت دارند.

فروش مفتول مسوار

مفتول های مسوار به صورت فرم سوئیسی بدون هیچ گره ای بین لایه هایش بر روی هاسپل به فورش می رسند و با توجه به سفارش های مد نظر مشتری با متراژهای مختلف، بر روی قرقره های فلزی یا پلاستیکی بسته بندی می شوند.

همانطور که قبلا گفته شد این مفتول ها به صورت کلافی و قرقره ای در وزن های ۱۵ تا ۱۰۰ کیلویی و در ابعاد ۰.۵ تا ۶ متری در بازار عرضه می شوند.

سخن آخر

مفتول مسوار نوعی از مفتول فولادی است که با روکشی از فلزات قلع و مس پوشانده شده اند. از کاربردهای این مفتول تولید سیم و کابل، آرماتوربندی ساختمان، ساخت سیم جوش و عملیات جوشکاری، ساخت انواع چوب لباسی و آویز، ساخت صفحه های یخچال های فروشگاهی، قفسه های فروشگاه ها، باکس ها و غیره هستند. در تولید مفتول های مسوار، چربی زدایی از مهم ترین مراحل آن است زیرا در صورت پاک نشدن درست و صحیح مفتول ها، مرحله آبکاری دچار اختلال می شود.

برای خرید مفتول مسوار نیز باید به سطح آن توجه داشت. سطح مفتول باید عاری از هر گونه خرابی، صیقلی و براق باشد. بسته بندی مفتول مسوار به صورت کلاف و شاخه بندی در بازار توزیع می گردد.

سوالات متداول مفتول مسوار چیست و روش تولید آن

کاربرد مفتول های مسوار کدامند؟

از کاربردهای آن می توان به تولید سیم و کابل و مفتول، آرماتوربندی ساختمان، ساخت سیم جوش و عملیات جوشکاری، ساخت انواع چوب لباسی و آویز، ساخت صفحه های یخچال های فروشگاهی و قفسه های فروشگاه ها و باکس ها و غیره اشاره کرد.

تفاوت مفتول مسوار، سیم مفتول مسی و سیم مسی در چیست؟

همانطور که در بالا به آن اشاره شد مفتول مسوار از جنس فولاد RST34 تشکیل شده که مانند مفتول گالوانیزه در فرآیند نورد گرم و سرد تولید می شوند. در حالی که سیم مفتول مسی که در لاتین به آن (Copper – clad) یا (aluminium wire) می گویند، از جنس فلز آلومینیوم است و به اختصار به CCAW نیز معروف است. سیم مسی کلیه ترکیبات آن از فلز مس خالص تشکیل شده است و به (Oxygen-free copper wire) می گویند.

گریدهای مفتول مسوار کدامند؟

گریدهای موجود مفتول مسوار در بازار گریدهای ST1KP ،SAE1010 ،SAE1006T و SAE1008 هستند.

#

شما هنوز وارد نشده اید

شما در حال مشاهده سایت بصورت یک میهمان هستید ، برای ارسال نظر باید وارد شوید

ورود به فروشگاه
نظرات کاربران (0)

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب ثبت میکنید