آلیاژ سیم مفتول مسوار

 آلیاژ مسوار که یکی از انواع این آلیاژها است، دارای خاصیت انعطاف پذیری و چکش خواری بالایی است. در بیشتر موارد، در ساختار این آلیاژ از ۵ تا ۱۰ درصد آنتیموآن، ۲ درصد مس، ۸۵ تا ۹۹ درصد قلع و در برخی موارد، از نقره و یا بیسموت استفاده می‌شود. وجود آنتیموآن و مس، باعث سختی بیشتر سیم مسوار می‌شود و بر مقاومت و دوام این نوع از مفتول‌ها می‌افزاید. نقطه‌ی ذوب فلز مسوار پایین است و معمولاً بین ۱۷۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد متغیر است که این متغیر بودن نقطه‌ی ذوب، به دلیل ترکیبات و مواد تشکیل دهنده‌ی این نوع از مفتول‌ها است. استفاده از فلز مسوار، از قرون وسطی تا به حال ادامه داشته و رومی‌ها و مصری‌ها، اولین کسانی بودند که از این آلیاژ استفاده می‌کردند. فلز مسوار، بعد از پلاتین، طلا و نقره، در جایگاه چهارم قرار دارد و فلزی با ارزش و گران‌بها محسوب می‌شود.

 مفتول مسوار، غالباً به سه شکل کلاف، قرقره و شاخه با قطر متغیر بین ۱ تا ۹ میلی‌متر تولید شده و در بازار خرید و فروش می‌شوند. با اینکه تفاوت اندکی در قیمت سیم مسوار شاخه و کلاف است ولی اکثرا قیمت مفتول مسوار کیلویی محاسبه می‌شود یکی از کاربردهای خاص و مهم مفتول مسوار، جوش فلزات است.

نحوه تولید سیم مفتول مسوار

باید توجه داشت که مفتول مسوار، همان مفتول آهن است، اما بعد از رسیدن به سایز مورد نظر و انجام آخرین مرحله‌های کشش، برای آبکاری، وارد دو وان متفاوت می‌شود. در ابتدا مفتول آهنی را اسید شویی می‌کنند تا آلودگی‌ها از سطح آن پاک شده و مفتول آهنی تمیز شود. سپس مفتول اسید شویی شده را به وان سولفات مس وارد می‌کنند، و در آخرین مرحله هم، عمل کشش و جمع‌آوری انجام شده و مفتول مسوار شاخه یا کلاف تولید می‌شود.

 اگر در مرحله‌ی چربی زدایی و اسید شویی کار به درستی صورت نپذیرد و ناخالصی‌هایی به شکل کلریدها، سولفات‌ها، سولفورها و همچنین زنگ‌زدگی‌های عمیق بر روی محصول باقی بماند، در نتیجه مفتول سیم مسوار تولید شده دارای لکه‌های سیاه مانند بر روی سطح خود خواهد بود که این لکه‌های سیاه، نشان از ناقص و درست نبودن آبکاری داشته و در هنگام استفاده و آبکاری در صنایع مختلف، مشکل به وجود می آورند. مفتول‌های مسوار کاربردهای گوناگونی دارند که در ادامه به برخی از آن‌‌ها خواهیم پرداخت.

کاربردهای مفتول مسوار

از مفتول‌های مسوار هم، در کنار سایر مفتول‌ها مانند مفتول گالوانیزه، مفتول رنگی، مفتول سیاه، مفتول سفید و غیره استفاده‌های فراوانی در صنایع مختلف می‌شود و مصارف بسیار متنوعی دارد. از مفتول مسوار، در برخی از فعالیت‌های صنعتی مانند:

  • ساختن قفسه آشپز خانه،
  • ساختن چوب لباسی،
  • در تولید قطعات فلزی و صنعت خودرو سازی،
  • ساختن انواع موتورها،
  • سیمی کردن انواع کتاب و دفاتر،
  • ساختن قاب عینک،
  • صفحات به کار رفته در یخچال‌های فروشگاهی،
  • محصولات ریلی،

مهم‌ترین موارد استفاده مفتول مسوار سیمی را ملاحظه نمودید، در ادامه نیز برخی از کاربردهای فرعی این محصول را بررسی خواهیم کرد.

سایر موارد استفاده سیم مسوار

همچنین از مفتول مسوار کاربردهایی چون مفتول آرماتور بندی عمرانی و ساخت و ساز در صنایع ساختمانی، کیف سازی، چمدان سازی، تولید زیورآلات، صنایع الکترونیکی و برق کاری، جوش کاری فلزات، قطعه سازی، تولید انواع پین، تولید باکس‌های فلزی مختلف و غیره دارد. برای خرید مفتول مسوار نیز، باید به عواملی توجه کرد که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

عوامل مهم و قابل توجه در هنگام خرید مفتول مسوار کیلویی

 مفتول پیوتر یا به انگلیسی(Pewter)، نام دیگر مفتول مسوار است که در برخی موارد در بازار هم با این نام شناخته می‌شود. ورقه‌ها یا قرقره‌های مفتول مسوار، به شکل مسی رنگ یعنی رنگی بین قرمز و زرد و با ظاهری براق تولید شده در بازار وجود داشته و یافت می‌شوند. در هنگام خرید این نوع از مفتول، باید به دو عامل  بسیار مهم توجه ویژه‌ای کرد. عامل اول که در انتخاب این محصول اهمیت ویژه‌ای دارد و باید آن را متناسب با نیازی که دارید به دقت بررسی کنید، ضخامت مفتول مسوار انتخاب شده و قطر میله مسوار با توجه به نیاز شما است.

عامل دومی هم که در انتخاب این مفتول اهمیت ویژه‌ای دارد و قابل توجه است، شیوه جمع‌‌آوری این نوع مفتول است. این نوع از مفتول‌ها، به شکل‌های قرقره‌ای، شاخه‌ای یا کلافی جمع‌آوری می‌شوند که این شکل جمع آوری، در قیمت سیم مسوار کیلویی محصول تاثیر گذار است.

همچنین از دیگر مفتول‌های مهم برای کارهای عمرانی و مهم می‌توان به مفتول گالوانیزه نیز اشاره کرد، که برای دریافت قیمت مفتول گالوانیزه می‌توان صفحه آن مراجعه نمایید.

 

 

 

خرید سیم مفتول مسوار شاخه و کلاف در پارسیان توری

امروزه، فلزات دارای آلیاژ‌های گوناگونی هستند که یکی از انواع آن‌ها، آلیاژ مسوار است. آلیاژ آهن، پایه و اساس همه مفتول‌های فلزی است ولی شکل دهی به مفتول‌ها و روند تولید آن‌ها، روکش‌گذاری و پوشش‌بندی مفتول‌ها، جنس ماده‌ای که برای مقاوم‌سازی و در روکش کردن مفتول‌ها مورد استفاده قرار گرفته، مواد به کار رفته برای لعاب کاری مفتول‌ها، حرارتی که در تولید مفتول‌ها به کار رفته و همچنین نوع آب‌بندی مفتول‌ها، باعث به وجود آمدن انواع مختلف مفتول‌ها می‌گردد که هر کدام از این نوع‌ها، ویژگی‌های خاص خود را داشته و بر اساس ویژگی‌های خود، کاربردها و قیمت‌های متفاوتی دارند.
برای خرید سیم مسوار شاخه و کلاف، استعلام قیمت مفتول مسوار کیلویی و یا کسب اطلاعات درباره ویژگی و مشخصات فنی این محصول همچون وزن، ابعاد، قطر میله و سیم مفتول مسوار با کارشناسان فروش ما در پارسیان توری تماس بگیرید.

#

شما هنوز وارد نشده اید

شما در حال مشاهده سایت بصورت یک میهمان هستید ، برای ارسال نظر باید وارد شوید

ورود به فروشگاه
نظرات کاربران (0)

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب ثبت میکنید